DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Underbridge Jam 2011

"Přijďte se podívat, co vše se dá dělat na kolech! 18. června proběhne v Brně Řečkovicích 1.ročník UNDERBRIDGE JAMU. Špičkoví jezdci, zajímavé triky, vlastnoručně dělané dřevěné překážky. Pojede se formou ,,pavouka" ,takže se vylosují skupinky po 4 nebo 5 jezdcích a budou postupovat Ti nejlepší, kteří se dostanou až do finále. Takže 18.6. od 13:00 hodin. Kategorie MTB a BMX. Startovné bude 50 Kč. Je potřeba mít sebou podepsanou přihlášku a podepsaný provozní řád,který je k dispozici na stránkách našeho bikeparku. Více informací na internetu na bikeparkpodmostem.com a satyrbike.cz. Park se nachází pod mostem rychlostní silnice směrem z Brna na Svitavy. Silniční most je přímo u vlakové zastávky Řečkovice. Autobusem se do parku dostanete linkou 42 nebo 70, zastávka Kronova. Těšíme se na Vás."

Dne 18. 6. 2011 se v Bikeparku Pod Mostem uskutečnil historicky první Underbridge Jam. Jednalo se o závod formou Jamu na dvě skupiny - BMX a MTB. Účast jezdců byla celkem dobrá a přijelo i hodně mimobrněnských bikerů. Celý den nám hrála muzika z přistaveného auta rádia Magic. Ve speakrování se s mikrofonem v ruce střídali hlavně Dalibor a Bobeš. Konečné pořadí ze závodu nakonec vypadalo následovně:

Kategorie BMX:

  1. Michal Baránek
  2. Petr Podešva
  3. Marian Klimeš

Kategorie MTB:

  1. Tomáš Lysý
  2. Viliam Križan
  3. David Fukal

Z celého dne vznikla také fotogalerie a je umístěna na webu dirtbiker.cz. Odkaz na první část je zde: http://dirtbiker.cz/akce/report-underbridge-jam-2011-fotogalerie-part-i.html a odkaz na druhou část je zde: http://dirtbiker.cz/akce/fotogalerie-underbridge-jam-2011-part-ii.html

Také se můžete podívat na celý průběh akce na níže umístěném videu. Těšíme se na další ročník!